Over ons

Over

Angelo Koenen Agenturen (AKA) is in 2015 opgericht door design adept Angelo Koenen. De organisatie beschikt over vele jaren van ervaring in de internationale wereld van sanitair-, keuken-, woning- en projectinrichting. AKA is in Nederland de intermediair voor enkele van de meest vooraanstaande Noord-Italiaanse designmerken: Kartell (Nederland en Vlaanderen), Wall&decò, Botteganove en Bonaldo.

De collecties van deze merken bevatten onder andere: tafels, stoelen, sofa’s, bedden, opbergsystemen, outdoor meubelen, interieuraccessoires, keramische tegels, mozaïeken, behang en verlichting.

Innovatie, duurzaamheid, hoogwaardigheid, ambacht en authenticiteit zijn belangrijke kernwaarden die de collecties van AKA met elkaar verbinden, net als de samenwerking met internationaal gerenommeerde ontwerpers als Patricia Urquiola, Philippe Starck, Vico Magistretti, Joe Colombo, Marcel Wanders, Studio Pepe, Carlo Bartoli, Karim Rashid en Alain Gilles.

Het team bezoekt en informeert retailers, projectinrichters en architecten en verzorgt trainingen op locatie. Daarnaast ondersteunt AKA de merken bij evenementen en diverse internationale beurzen waaronder IMM Keulen en Salone Del Mobile.

Team

Het team van AKA bestaat uit Angelo, Veronique en Willem Koenen.

Angelo en Veronique leerden elkaar kennen tijdens hun studie design aan de Academie in Maastricht, waar ze les kregen van verschillende gerenommeerde designers als Marcel Wanders en Hella Jongerius. In de jaren na hun studie volgde voor beiden een succesvolle carrière, waarin ze veel ervaring opdeden in de wereld van interieur, productdesign en sales. Angelo en Veronique zijn gehuwd en hebben drie zonen.

Willem is een neef van Angelo. Ze groeiden samen op in dezelfde buurt en gingen naar dezelfde school. Na zijn studie Romaanse Talen en Culturen in Nijmegen, volgde een succesvolle internationale carrière in de export en sales. Willem is getrouwd, heeft twee dochters en maakt sinds 2018 deel uit van het team.

Ontmoet ons team

Angelo

+31 (0)6 52 54 14 54
angelo@angelokoenen.com

Willem

+31 (0)6 14 43 95 36
willem@angelokoenen.com

Veronique

+31 (0)6 22 29 86 00
veronique@angelokoenen.com