Over ons

Over

Angelo Koenen Agenturen (AKA) is in 2015 opgericht door design adept Angelo Koenen. De organisatie beschikt over vele jaren van ervaring in de internationale wereld van sanitair-, keuken-, woning- en projectinrichting. AKA is in Nederland de intermediair voor enkele van de meest vooraanstaande designmerken: Kartell (Nederland en Vlaanderen), Bonaldo, Wall&decò, Botteganove en Unidrain.

De collecties van deze merken bevatten onder andere: tafels, stoelen, sofa’s, bedden, opbergsystemen, outdoor meubelen, interieuraccessoires, keramische tegels, mozaïeken, behang, tapijten, verlichting, drains, douchecabines en badkameraccessoires.

Innovatie, duurzaamheid, hoogwaardigheid, ambacht en authenticiteit zijn belangrijke kernwaarden die de collecties van AKA met elkaar verbinden, net als de samenwerking met internationaal gerenommeerde ontwerpers als Patricia Urquiola, Philippe Starck, Vico Magistretti, Joe Colombo, Marcel Wanders, Studio Pepe, Carlo Bartoli, Karim Rashid, Alain Gilles en Claus Dyre.

AKA bezoekt en informeert retailers, projectinrichters en architecten en verzorgt trainingen op locatie. Daarnaast ondersteunt AKA de merken bij evenementen en diverse internationale beurzen waaronder IMM Keulen en Salone Del Mobile.

Team

AKA bestaat uit Angelo en Veronique Koenen.

Angelo en Veronique leerden elkaar kennen tijdens hun studie design aan de Academie in Maastricht, waar ze les kregen van verschillende gerenommeerde designers als Marcel Wanders en Hella Jongerius. In de jaren na hun studie volgde voor beiden een succesvolle carrière, waarin ze veel ervaring opdeden in de wereld van interieur, productdesign en sales. Angelo en Veronique zijn gehuwd en hebben drie zonen.

Ontmoet ons team

Angelo

+31 (0)6 52 54 14 54
angelo@angelokoenen.com

Veronique

+31 (0)6 22 29 86 00
veronique@angelokoenen.com