Collecties

Wall&decò is ontstaan uit een idee van Christian Benini, oprichter en creatief directeur van het merk en oorspronkelijk reclamefotograaf: toen hij grote groene bladeren liet namaken als achtergrond voor zijn set, kon hij zich niet voorstellen dat deze zijn leven zouden veranderen.

De suggestieve graphics die gebruikt werden als achtergrond voor zijn fotowerk trokken steeds meer de aandacht van designers en architecten en de nadruk kwam te liggen op wanddesign als unieke element in de leefomgeving.

Door de jaren heen is het aanbod van Wall&decò uitgebreid door de toevoeging van twee innovatieve systemen met een grote visuele impact en technisch vernuft: OUT system, het wandbekledingssysteem voor buitenmuren en – gevels en WET system, het systeem voor vochtige ruimtes als badkamers en douchecabines.

De groei die het bedrijf de afgelopen jaren heeft doorgemaakt heeft de artistieke roeping een uniek product te maken nooit veranderd. Baanbrekend, op maat gemaakt en ontwikkeld naar een pure Italiaanse smaak met als doel elke klant continu van nieuwe decoratieve oplossingen te voorzien.

Ga naar de website van Wall&decò

Download hier de brochure

Prijsaanvraag