Collecties

De filosofie die ten grondslag ligt aan de creatie van deze exclusieve handgemaakte collectie kan worden samengevat in een uitspraak van François-Henri Pinault: “Luxury is the meeting between a vision of the future which surprises and a comprehension of the past which reassures”.

Met dit in het achterhoofd heeft het creatieve laboratorium Nodus deze collectie van unieke stukken in het leven geroepen.

Topkwaliteit textiel, handgeknoopt door de beste vakmensen ter wereld, met een grote nadruk op design aangezien alle stukken zijn ontworpen door internationale architecten en designers. Hieronder bevinden zich veel Nederlanders zoals Studio Job, Maarten Baas, Ineke Hans, Wieki Somers, Joost van Bleijswijk, Kiki van Eijk en Aldo Bakker. De invloeden van de ontwerpers hebben de collectie opvallend, herkenbaar en prestigieus gemaakt.

Elk karpet wordt gepersonaliseerd naar de smaak van de klant. Er zijn geen voorraden of standaardmaten: elk uniek stuk wordt op maat gemaakt om aan de wensen van de klant te voldoen.

Nodus heeft fair trade hoog in het vaandel staan. Er wordt gezorgd dat de fantastische vakmensen een eerlijk loon krijgen en dat zij worden ondersteund in hun groei.

Ga naar de website van Nodus

Download hier de brochure

Prijsaanvraag