Collecties

Het transformeren van ideeën naar echte projecten en het maken van objecten die goed inspelen op de behoeftes van de hedendaagse wereld, dat is altijd de missie geweest van Bonaldo, een wereldwijd succesvol fabrikant van meubels en design accessoires. Haar collecties worden gekenmerkt door een eclectische, dynamische en unieke stijl: de tafels, stoelen, sofa’s, bedden, accessoires en verlichting worden uitsluitend in Italië geproduceerd en van daaruit over de hele wereld geëxporteerd. Hierbij worden uitsluitend de modernste technologie en de mooiste materialen gebruikt: zorgvuldig geselecteerd en voorzien van echtheidscertificaten.

De creatieve bijdrage van talenten als Karim Rashid, Ron Arad, Bartoli Design, Massimo Iosa Ghini, Mauro Lipparini en Alain Gilles hebben ervoor gezorgd dat Bonaldo verschillende belangrijke prijzen heeft gewonnen, zoals de Red Dot Design Award, de iF Design Award en de Good Design Award. Onlangs zijn ook Fabrice Berrux en Paolo Grasselli aan Bonaldo’s team van designers toegevoegd.

Over een periode van meer dan 80 jaar is Bonaldo er in geslaagd een eigen unieke stijl te creëren, waarvan zeer kenmerkende elementen als kleur, harmonie in vorm en belijning, functionaliteit en comfort het fundament vormen.

Ga naar de website van Bonaldo

Download hier de brochure

Prijsaanvraag